Malzemeler:
1 adet soğan
1 çorba kaşığı margarin
1 adet patates
1 adet havuç
1 adet kereviz
1 çay bardağı bezelye
1 çorba kaşığı un
5 su bardağı et suyu
3 diş sarmısak
1 adet limonun suyu
1 çay kaşığı nane
Tuz
Tarifi:
Yemeklik doğranmış soğanı tencereye alın. Üzerine margarini koyup, kavurun. Patates, havuç ve kerevizi küçük küçük doğrayın. Bezelyeyle birlikte tencereye ekleyin. Üzerine unu ekleyip, 1-2 dakika daha karıştırın. Et suyunu ilave edin. Tuzunu da katıp, sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Ayrı bir yerde limon suyu, dövülmüş sarmısak ve naneyi karıştırın. Çorbaya ilave edip, tencereyi ocaktan alın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder