Mutfak: Fransa
Süre: 20-40dk
MALZEMELER
2 Orta Boy Patates
2 Havuç
2 Kabak
1 Sogan
2 Dis Sarmisak
1 Taze Yesilbiber
2 Çorba Kasigi Siviyag
1 Çay Kasigi Kimyon
1 Parça Karnabahar Çiçegi
1 Çorba Kasigi Bezelye
1 Çorba Kasigi Köri
YAPILIŞ TARİFİ
Patatesleri haslayip soyun. Iri küpler halinde dograyin. Havuçlari küp seklinde dograyin. Kabak ve sogani dilimleyin. Sarimsagi dövün. Siviyagi tavada kizdirip kimyon ve dogranmis yesil biberi ekleyin. Bir kaç saniye çevirerek kavurun. Sogan ve sarimsagi ekleyip karistirin. Köriyi ilave edip bir kaç dakika sote edin. Sebzeleri ekleyin ve üzerine 1 su bardagi su dökün. Atesi kisip kapagini kapatin. Sebzeler yumusayincaya kadar pisirin. Taze marul yapraklari ile süsleyip servis yapin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder