Malzemeler:
1 adet baget ekmek
1 adet patates
1 adet havuç
1 su bardağı bezelye
2 çorba kaşığı yoğurt
1 çorba kaşığı margarin
Tarifi:
Ekmeğin bir ucundan kapak kesin, içini boşaltın. Bezelyeyi haşlayın. Havuç ve patatesi haşlayın, küçük küçük doğrayın. Yoğurt ve oda sıcaklığında margarinle karıştırın. Ekmeğin içini bu karışımla doldurun. Ekmeği buzdolabına koyarak bir saat dinlendirin. Daha sonra dilimleyerek servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder