Malzemeler ( 4 kişilik ):
.1 paket makarna (Kelebek)
.1-2 diş sarımsak
.3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
.bir miktar brokoli
.bir miktar karnabahar
.2 adet havuç
.15-20 adet brüksel lahanası
.150 ml krema
.15-20 adet kiraz domates
.3-4 yemek kaşığı toz parmesan peyniri
.bir miktar taze fesleğen
.bir miktar et suyu
.tuz
.karabiber
Yapılışı:
Havucu uzun halkalar şeklinde doğrayınız, brokoli ve karnabaharları küçük parçalar halinde bölünüz, brüksel lahanalarını da ortadan bölerek dövülümüş sarımsağı ile birlikte zeytinyağında kavurunuz. 3-4 dakika kavurduktan sonra et suyunu ve kremayı ilave ediniz.
Makarnayı paket üzerindeki pişirme önerisine uygun olarak kıvamında haşlayınız.
Kiraz domatesleri ortadan ikiye bölünüz ve sosa ilave ediniz. Sosu tuz ve taze çekilmiş karabiber ilave ederek pişmeye bırakınız.
Makarnayı süzünüz, sosa ilave edip, birkaç saniye sote ediniz. Son olarak taze fesleğen yaprakları ve parmesan peyniri ilave ederek karıştırınız.
Sıcak olarak servis yapınız.
Afiyet olsun....
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder