Malzemeler:
3 yumurta
3 çay bardağı un
3 çay bardağı yoğurt
3 çay bardağı irmik
1 çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı şeker
1 paket kabartma tozu
2 paket vanilya
Tarifi:
Yumurtaları çırpma kabına alıp şeker ile birlikte köpürene dek çırpın. Yoğurdu ve sıvı yağı ilave edin. Elenmiş unu, irmiği, kabartma tozunu ve vanilyayı ekleyip mikserin düşük ayarı ile karıştırın. Hafifçe yağlanmış ve biraz şeker serpiştirilmiş tepsiye hamuru boşaltın. Fırından aldıktan sonra tatlının üzerine önce bir bardak soğuk su gezdirin. Ardından soğuttuğunuz şerbeti dökün.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder