Mutfak: Türk
Süre: 45 dk
MALZEMELER
500gr yagsiz dana eti
Bir su bardagi soyulmus badem
3 Yemek kasigi zeytinyagi
Bir dis sarmisak
5 Yemek kasigi soya sosu
6 Yemek kasigi beyaz sarap
1 Tatli kasigi nisasta
YAPILIŞ TARİFİ
Eti serit serit dograyin. Yesil biberleri yikayin, uzunlamasina ince ince dograyin. Bademleri ise orta irilikte kesin,yagsiz tavada hafifçe kavurun. Kalin dipli bir tavada zeytinyagini iyice kizdirin. Etleri yagda kavurun. Biberleri ilave edip birlikte yumusatin. Daha sonra sarmisak,soya sosu ve sarabi ilave edip 5 dakika kadar daha pisirin. Bir miktar su ile karistirdiginiz nisastayi ekleyin. Servis yapmadan önce bademleri katin. Dilerseniz haslanmis pirinç ile servis yapabilirsiniz.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder