Malzeme:
3 adet fileto tavuk göğsü,
un (bulamak için),
yağ (kızartmak için),
1/2 tatlı kaşığı çekilmiş zerdeçal,
1/2 tatlı kaşığı çekilmiş kişniş,
1/2 tatlı kaşığı çekilmiş kimyon,
1/2 tatlı kaşığı toz acı biber.
Tarifi:
Tavuk göğüslerini ince şeritler halinde kesin ve una bulayın. Derin bir tencerenin üçte birini yağla doldurun ve 180 derecede veya bir parça ekmeği içine attığınızda 15 saniyede kahverengileşene kadar yağı kızdırın. Tavuk filetoları 3 dakika kadar ya da altın renk olana kadar yağda gruplar halinde kızartın. Kağıt havlunun üzerine yağını süzün. Zerdecal, kişniş, kimyon, acıbiber ve 1 tatlı kaşığı tuzu karıştırın. Etleri baharat karışımına bulayın ve fazlasını silkeleyerek atın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder