Malzemeler:
3 adet büyük salkım domates,
250 gr. mozarella peyniri,
120 taze fesleğen yaprağı,
60 ml (1/4 bardak) sızma zeytinyağı,
ekstra 4 fesleğen, yaprakları koparılmış.
Tarifi:
Domatesleri birer santim kalınlığında dilimleyin. Mozarellaları domateslerin kalınlığında dilim olarak kesin. Domatesleri servis tabağına dizin, her iki domates diliminin arasına birer mozarella dilimi yerleştirin. Sızma zeytinyağını tabağın üzerine gezdirip, fesleğen yaprakları, taze çekilmiş karabiber ve tuzu serpiştirin. 4 kişiliktir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder