Mutfak: Türk
Süre: 20 dk
MALZEMELER
750 gr dana böbregi
2 büyük sogan
3 büyük domates(kabuklari soyulmus, çok küçük dogranmis)
3 adet yesil biber (ince dogranmis)
2 çorba kasigi margarin
1/2 demet maydanoz
1 kahve fincani sirke
kimyon
karabiber
YAPILIŞ TARİFİ
Böbrekleri ince ince küçük olarak dograyin. Sirkeli suda yikayin ve süzün. Saoganlari halka halinde dogradiktan sonra yagi bir tavada yakmadan eritin. Sogan ve böbrekleri içine atin. Sürekli karistirarak soteleyin. Böbreklerin rengi dönünce domatesi, biberi, tuzu ve karabiberi ekleyin. Tavayi sürekli silkeleyerek ve oynatarak bütün malzeme kavrulup suyunu çekene kadar pisirmeyi sürdürün. Sonra atesten alin, kimyon ve maydanozu ekleyin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder