Mutfak: Fransiz
Süre: 30dk
MALZEMELER
1/2 kg dana strogonof veya ince seritler halinde kesilmis biftek
1 çay bardagi zeytinyagi
1 çay bardagi kirmizi sarap
200 ml'lik 1 paket krema (yaklasik 1 su bardagi)
2-3 dis dövülmüs sarmisak
1.5 yemek kasigi toz parmesan peyniri
YAPILIŞ TARİFİ
Strogonof veya biftekler zeytinyagi ve sarap karisiminda en az 6 saat bekletilir. Bekletilmis etler kizgin tavada harli ateste arkasi önü güzelce pisene kadar kizartilir. Baska bir kapta krema, sarmisak, parmesan peyniri, tuz ve karabiber bir tasim kaynatilir (yaklasik 3 dakika). Bu karisima kizartilmis etler eklenerek 1-2 dakika daha pisirilir ve istege bagli pilav veya haslanmis sebze ile servis yapilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder