Cordon Bleu

Mutfak: Fransiz

Süre: 30dk

MALZEMELER

2 parça ince dövülmüs biftek

250 gr mantar

1 adet domates

1 adet sogan

2 dilim taze kasar

1 çay kasigi kekik

1 çay kasigi karabiber

YAPILIŞ TARİFİ

Etler az yagli tavada çok az kizartilir. Folyo kagitlarina konur, etleri aldiginiz tavada mantarlar öldürülür, daha sonra mantarlar da folyaya aldiginiz etlerin üzerine dökülür, sogan ve domates yuvarlak olarak dilimlenir ve mantarlarin üzerine konur. Baharatlar eklenir ve bir dilim taze kasarda konulduktan sonra, folyonun agzi kapatilir ve firina verilir. 175-200 derecede, 30 dk.firinda pisirilir. Folyoyla beraber servis yapilir.Arzu edilirse yanina patetes püresi koyabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Followers