Malzeme:
3 su bardagı un
1 paket kabartma tozu
3 yumurta
1,5 su bardagı toz şeker
1 su bardagı çay
5 çorba kaşıgı margarin
yarım su bardagı dövülmüş ceviz
1 tatlı kaşıgı tarçın
Yapılışı:
Önce yumurta ve şeker çırpılır. Üstüne erimiş margarin ve bir su bardagı koyu demlenmiş çay eklenir. Tarçın, dövülmüş ceviz, kabartma tozu, un ile karıştırılır. İki karışım birlikte çırpılır. Yaglanmış keke kalıbına dökülüp, önceden 180 derecede ısıtılmış fırında pişrilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder