Hazırlama Süresi: 20
Pişirme Süresi: 10
Kişi Sayısı: 6
Malzemeler
1 kg. hamsi
2 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
Yapılışı
• Hamsilerin kafalarını koparıp, kılçıklarını çıkarın.
• Soğanı rendenin ince tarafıyla rendeleyip, karabiber, tuz ve zeytinyağı ilave edin.
• Hamsileri, hazırladığınız sosun içinde 20 dakika bekletin.
• Hamsileri iki ucundan çöp şişe geçirin.
• İki taraflı pişirin.
• Yeşilliklerle birlikte sıcak servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER

0 yorum:
Yorum Gönder