File Kervan Bonfile

Mutfak: Türk

Süre: 30dk

MALZEMELER

800gr. bonfile

200 gr. mantar

100 gr. kasar

300 gr. domates

100 gr. sivri biber

50 gr. sucuk

50 gr. çam fistigi

2 çorba kasigi sivi yag

2 adet ince ince dogranmis sogan

YAPILIŞ TARİFİ

Ilk olarak bonfileleri rulo seklinde ortadan ikiye yarip, pisirin. Baska bir kapta çam fistigini hafif kavurup, üzerine ince ince dogranmis sogani ekleyin. Ardindan sucuk, mantar ve sivribiberle birlikte kavurmaya devam edin. Son olarak domates ilave edip, bir müddet daha pisirin. Hazirladiginiz karisima, baharatini da kattiktan sonra, pismis bonfilenin üzerine dökün.kasar, domates ve biberle süsleyip firina verin. Kasar, bonfilelerin üzerinde iyice eriyince çikartip servise sunun.

0 yorum:

Yorum Gönder

Followers