Mutfak: Türk
Süre: 30dk
MALZEMELER
800gr. bonfile
200 gr. mantar
100 gr. kasar
300 gr. domates
100 gr. sivri biber
50 gr. sucuk
50 gr. çam fistigi
2 çorba kasigi sivi yag
2 adet ince ince dogranmis sogan
YAPILIŞ TARİFİ
Ilk olarak bonfileleri rulo seklinde ortadan ikiye yarip, pisirin. Baska bir kapta çam fistigini hafif kavurup, üzerine ince ince dogranmis sogani ekleyin. Ardindan sucuk, mantar ve sivribiberle birlikte kavurmaya devam edin. Son olarak domates ilave edip, bir müddet daha pisirin. Hazirladiginiz karisima, baharatini da kattiktan sonra, pismis bonfilenin üzerine dökün.kasar, domates ve biberle süsleyip firina verin. Kasar, bonfilelerin üzerinde iyice eriyince çikartip servise sunun.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder