Mutfak: Türk
Süre: 40 dk
MALZEMELER
4 parça bonfile
200 gr. haslanmis fasulye
150 gr. margarin
2 çorba kasigi un
300 gr. süt
1 çay kasigi tuz
1 çay kasigi hindistan cevizi
YAPILIŞ TARİFİ
Bonfileleri kus yuvasi seklinde izgarada pisirin. Besamel sos için kizgin yaga unu ilave edip kavurun. Bu islem bitince üzerine süt, karabiber, tuz ve hindistan cevizini de ekleyip bir müddet daha pisirin. Sonra kus yuvasi bonfilelerin içine haslanmis fasulyeyi yerlestirerek, besamel sosunu ilave edin. Yesil fistik, domates ve biberle süsleyerek servise sunun.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder