Malzemeler
60–70 gr. Gravyer peyniri
3–4 yemek kaşığı çiğ krema
3–4 yemek kaşığı mayonez
2 diş sarımsak
5-6 dal maydanoz
Tuz, kırmızı pul biber
Yapılışı
Tüm peynir ve sarımsak rondoda küçük parçalara ayrılır yada rendelenir. Maydanozlar yıkanarak ince ince kıyılır ve peynire eklenir. Krema, mayonez, tuz ve biber eklenerek çırpılır. Etin yanında ya da ayrı bir tabakta servis yapılır.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER

0 yorum:
Yorum Gönder