Malzemeler
- Ispanak kökleri
- Zeytinyağı
- Limon suyu
- Ezilmiş sarımsak
- Tuz
Yapılışı
- Ispanak köklerini iyice temizleyip tuzlu suda hafif diri kalacak şekilde haşlayın.
- Suyunu süzüp servis tabağına alarak limon suyu, tuz, zeytinyağı ve ezilmiş sarımsakları karıştırarak hazırladığınız sosu üzerine gezdirin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder