Malzeme:
1/2 kg un
1/2 büyük su bardagı pudra şekeri
1 paket margarin
1 yemek kaşıgı tereyagı
1 su bardagı dövülmüş fındık
Yapılışı:
Un, yag konmadan tencerede pempeleşene kadar kavrulur. Kavrulduktan sonra ocak kapatılıp pudra şekeri unun üstüne dökülür, iyice karıştırılır. Tavada yag eritilip, karışıma ilave edilip karıştırılır. Bir tepsiye dökülüp iyice karıştırıkarak yayılır. Üstüne dövülmüş fındık serpilip yine bastırılır. Buzdolabında bekletilip baklava dilimleri şeklinde kesilerek servis yapılır.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder