Mutfak: Türk
Süre: 20dk
MALZEMELER
1 adet kivircik salata
2 adet salatalik
2 adet havuç
2 adet turp
1 adet küçük kirmizi lahana
2 adet domates
1/2 çay bardagi zeytinyagi
1 adet limon
Tuz
YAPILIŞ TARİFİ
Salata yapraklarini yikayin, suyu iyice süzüldükten sonra dograyin. Salataligi ince dilimleyin. Havuç ve turbu kabuklarini soyduktan sonra rendeleyin. Kirmizi lahanayi ince kiyin. Domatesi dilimleyin.Bütün malzemeyi salata tabagina yerlestirin. Zeytinyagi, limon suyu ve tuzu karistirip, salatanin üzerine dökün.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder