Mutfak:
Süre: 10dk
MALZEMELER
3 çorba kasigi zeytinyagi
Yarim demet dereotu
1 dis sarimsak
Yarim limon suyu
1 tatli kasigi mayonez
1 tatli kasigi tuz
1 çay kasigi hardal
YAPILIŞ TARİFİ
Dereotunu ayiklayip ince ince kiyin. Sarimsagi iyice ezin. Derin bir kapta dereotu, sarimsak, mayonez, hardal ve zeytinyagini karistirin. Limon suyu ve tuz ekleyip iyice çirpin. Salatalarin üzerine gezdirin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder