Mutfak: Bilinmiyor
Süre: 25dk
MALZEMELER
1 Sogan
1 Dis Sarimsak
1 Havuç
2 Kereviz
1 Çorba Kasigi Siviyag
1 Çorba Kasigi Köri
100 gr Haslanmis Taze Fasulye
1/2 Çorba Kasesi Su
2 Çorba Kasigi Limon Suyu
1/2 Kase Süzme Yogurt
YAPILIŞ TARİFİ
Sogani ince ince dograyin, sarimsagi ezin. Havucu temizleyip rendeleyin,kerevizi soyup küçük klipler halinde dograyin. Hazirladiginiz sebzeleri tencereye alip siviyagi ekleyin. Kapagi aralik olarak kisik ateste 10-12 dakika pisirin.Sebzeler suyunu salmaya baslayinca köriyi ilave edip kokusunu birakmasi için 1-2 dakika bekleyin. Yarim kase su, limon suyu ve haslanmis fasulyeleri ekleyip tahta kasikla karistirarak 5 dakika pisirin. Gerekirse bir miktar daha su ekleyin. Hazirladiginiz karisimi blender veya mikserle pürüzsüz hale gelinceye kadar ezerek çirpin. Yogurdu ekleyin ve karistirarak krema kivaminda bir sos haline getirin. Kisik ateste 6-7 dakika kadar pisirin. Tuz, karabiber serpin ve sicak olarak servis yapin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder