Mutfak: Bilinmiyor
Süre: 90dk
MALZEMELER
Yarim kg domates
1 sogan
1 küçük havuç
1 kereviz
Yarim demet maydanoz
Birkaç feslegen yapragi
2 çorba kasigi margarin
Bir tutam tozseker
YAPILIŞ TARİFİ
Bütün sebzeleri temizleyip küçük küçük dograyarak tencereye alin. Kendi suyuyla bir saat kadar ara sira karistirarak pisirin. Ilininca süzgeçten geçirin. Margarini tencerede eritip sebze püresini ilave edin. Tuz, karabiber ve tozsekeri ekleyip kisik ateste 20 dakika kadar pisirin. Sos çok koyu olursa bir miktar su ilave edebilirsiniz. Makarna ve sebze kizartmalari esliginde servis yapin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder