Malzemeler
1 paket etimek
7 yemek kaşığı irmik
7 yemek kaşığı şeker
1 limonun kabuklarının rendesi
1 bardak şeker
2 bardak su
1 paket krem şanti
1 bardak süt
hindistan cevizi
Yapılışı
Etimekler borcama dizilir.1 bardak şeker tencereye konulup eriyip kahverengi bir renk alınca üzerine 2 bardak su ilave edilip karışıtırılır. Su döküldüğü zaman eriyen şeker sertleşir. Kaynayarak sertleşmiş şeker, eriyince etimeklerin üzerine dökülür.diğer bir tarafta irmik süt şeker ve rendelenmiş limon kabuğu pişirilip etimeklerin üzerine dökülür. Buzdolabında soğtulduktan sonra 1 bardak soğuk süt ile hazırladığımız krem şanti üzerine dökülüp üstüde hindistan cevizi ile kaplanır.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder