Malzemeler:
250 gr. tavuk Göğüs
2 adet kırmızı biber
1 su bardağı mısır
4-5 mantar
Sıvı yağ
1 çorba kaşığı Salça
Kaşar Peyniri
Baharat ( arzuya göre )
2 adet bazlama ekmeği
Yapılışı
Kırmızı biber sıvı yağda kavrulur. Mantar, tavuk göğüsleri eklenerek suyunu çekene kadar kavurmaya devam edilir. Suyunu çekince salça ilave edilip bir iki defa çevirdikten sonra kapatılır. Bazlama ekmeğini enlemesine ikiye bölüp altta kalacak kısmın üzerine çok az karışımın yağından sürülür ve üzerine karışım dökülür. Mısır ve rendelenmiş kaşar birbirine karıştırılıp üzerine dökülür ve fırına verilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder