MALZEMELER:
2 su bardağı un
1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı margarin
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
Tuz
YAPILIŞI:
Un, yoğurt, margarin, sıvı yağ, yumurtanın akı, kabartma tozu ve tuzu yoğurun. Hamurdan parçalar kopararak açın. Ortasında boşluk bırakıp kenarlardan eşit aralıklarla verev, dışa doğru kesin. Kesilen parçaları örgü olacak şekilde kapatın. Yağlanmış fırın tepsisine dizip üzerlerine yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında üzerleri kızarana dek pişirin.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder