MALZEMELER:
1 litre süt
1 su bardağı toz şeker
Yarım su bardağı kuru üzüm
2 çorba kaşığı dolmalık fıstık
Yarım su bardağı tel şehriye
1 adet portakalın rendelenmiş kabuğu
1 tatlı kaşığı tarçın
YAPILIŞI:
Sütü bir tencereye alıp üzerine toz şeker ve kuru üzümü ilave edin. Ocağa oturtup karıştırarak bir taşım kaynatın. Yapışmaz yüzeyli bir tavada dolmalık fıstık ve şehriyeyi sürekli karıştırarak kavurun, sütlü karışıma ekleyin. Portakal kabuğunu ilave edin. Ara sıra karıştırarak şehriyeler yumuşayana kadar pişirin. Kaplara bölüştürün, üzerine tarçın serperek servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder