Malzemeler:
5 adet muz
1 kâse damla çikolata
1 kâse dövülmüş fındık
10-15 adet tahta veya plastik çubuk
YAPILIŞI:
Muzlar üçer parçaya ayrılır. Damla çikolatalar benmari usulü (Kaynayan bir suya başka bir kap oturtularak ısıtma yöntemi) eritilir. Kesilen muzlar tahta şişlere geçirilir ve yarılarına kadar erimiş olan çikolataya batırılır. Daha sonra çikolatalı kısımlar dövülmüş fındıklara daldırılarak bayram şekerlerimiz hazır hale
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder