Malzemeler:
600 gr kavurmalık et
2 adet soğan
3 adet dolmalık biber
2 adet al biber
Tuz, kekik, pul biber
1 çay bardağı sıvı yağ
YAPILIŞI:
Soğanlar piyazlık olarak doğranır, biberler iri iri kesilir. Sac tavaya sıvı yağ koyularak ince kesilmiş etler kavrulmaya başlanır. Soğan ve biberler ilave edilerek kavurma işlemi devam eder. Etler yumuşayınca ve suyunu çekince baharatlar ilave edilerek kavurmamız servise hazır hale getirilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder