Malzemeler:
1 kg kemikli tavuk parçaları
3-4 adet al biber
10-15 adet arpacık soğan
1 adet soğan
4-5 diş sarımsak
1 çay bardağı sıvı yağ
1 kaşık biber salçası
Tuz, pul biber
Yapılışı:
Soğanlar sıvı yağda sarımsaklar ve salça ile kavrulur. Biberler ayıklandıktan sonra tavuklarla beraber tencereye ilave edilir. Kavurma işlemi 10 dakika kadar daha devam eder. Tuz ve pul biber eklenir, tencerenin kapağı kapatılır ve hafif ateşte yemeğimiz kendi suyu ile 30 dakika kadar pişirilir. Sıcak olarak servis yapılır...
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder