Malzemeler:
1 bardak ev tarhanası
1 kâse taze börülce
1 kaşık biber salçası
2 kaşık tereyağı
3-4 adet acı kuru biber
Yapılışı:
Tarhanamız 7-8 bardak su ile 1 saat kadar öncesinden ıslatılır. Salça tereyağında kavrulur ve ıslatılmış olan tarhana ilave edilerek devamlı karıştırılır. Kaynamaya başlayınca içine kuru biberler ve börülceler eklenerek 30 dakika daha pişirilir. Çorbamız sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
tarhana çorbası her derde deva özellikle kışın içimimi hiçbir şeye degiştirmem