Malzemeler:
4 adet kabak
2 adet havuç
200 gr süzme yoğurt
3-4 diş sarımsak
1 demet dereotu
1 kâse dövülmüş ceviz
Tuz
3 çorba kaşığı zeytinyağı
Yapılışı:
Kabaklar ve havuçlar rendelenir. Elimizle sıkarak suları süzülür. Yanmaz bir tavada kabaklar ve havuçlar 10 dakika kadar çevrilir. Ocaktan indirilen kabaklı karışım soğutulur ve içine dövülmüş sarımsaklar, ince kıyılmış dereotu, tuz ve ceviz ilave edilerek karıştırılır. Soğuk olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder