Malzemeler:
1 kg kuru Malatya kayısısı
3 bardak şeker
200 gr tereyağı
300 gr ceviz içi
1 bardak su
4-5 adet karanfil
Yapılışı:
Yanmaz bir tavaya tereyağI koyulur kayısılarla beraber 10 dakika kadar kavrulur. Daha sonra 1 bardak su, şeker ve karanfil eklenerek 20 dakika kadar pişirilir. Pişen kayısılar soğuduktan sonra içlerine ceviz koyularak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder