Malzemeler:
1 adet kabak
2 adet havuç
2 adet patlıcan
1 adet al biber
2-3 adet yeşilbiber
1 çay bardağı sıvı yağ
2 çorba kaşığı soya sosu
1 adet soğan
500 gr kuzu kuşbaşı
YAPILIŞI:
Kuşbaşı etimiz kendi suyu ile kapak kapatılarak pişirilir. Bütün sebzeler uzun uzun doğranır ve sırasıyla tenceredeki etlerimize eklenmeye başlanır. Öncelikle havuç ve soğanlar sonra kabaklar daha sonra da patlıcan ve biberler eklenerek soteleme işlemi devam eder. Sebzeler pişince soya sosu ilave edilir. Baharatlar ve tuz eklenerek sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder