MALZEMELER :
200 gr. konserve mısır
4 su bardağı su
1 adet biber
1 çorba kaşığı mısır nişastası
1 su bardağı süt
1/2 çay kaşığı köri
1 çorba kaşığı margarin
1 çay kaşığı kırmızıbiber
1 çay kaşığı nane
Tuz
Yapılışı:
Mısırları tencereye alıp üzerine suyu ekleyin. Tuzunu koyun. Daha sonra ince doğranmış biberi ekleyin. Mısır nişastasını ayrı bir kapta sütle karıştırıp çorbaya ilave edin. Dört dakika kaynatın. Köriyi ilave edin. Tencereyi ocaktan alın. Bir tavada margarini eritin. Kırmızıbiber ve naneyi yağda yakın. Çorbanın üzerine gezdirerek servis yapın.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder