MALZEMELER:
3-4 adet kabak
1 çay bardağı zeytinyağı
4-5 adet kurutulmuş domates
1 çorba kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı pul biber
Tuz
1 çorba kaşığı un
3-4 sarımsak
YAPILIŞI:
Bütün kuru malzemeler harmanlanır. Kabaklar kabukları soyulmadan çok ince bir şekilde dilimlenir. Sarımsaklar ezilir. Kuru domatesler 15 dakika sıcak suda bekletilir suyu süzülür. Bütün malzeme karıştırılır. Bir fırın kabına kabaklar düzenli olarak dizilir. Aralarına kurutulmuş domatesler de ilave edildikten sonra fırında 30 dakika pişirilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder