MALZEMELER:
500 gr dondurulmuş vişne
2 bardak şeker
2 bardak un
3 kaşık tereyağı
YAPILIŞI:
Dondurulmuş vişneler şekerle harmanlanır ve fırın kaplarına paylaştırılır. Buzdolabından çıkarılan tereyağı un ile karıştırılarak ufalanır ve vişnelerin üzerine serpilir. 200 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir. Arzuya göre krema ile ılık olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder