Malzemeler:
2 adet bostan patlıcanı
200 gr pastırma
1 çay bardağı zeytinyağı
3 adet domates
Tuz, karabiber
3-4 diş sarımsak
200 gr taze kaşar peyniri veya tulum peyniri
Yapılışı:
Patlıcanlar birer parmak kalınlığında doğranıp 20 dakika kadar tuzlu suda bekletilir ve süzülür. Sarımsaklar ezilir, zeytinyağI, karabiber ve tuz karıştırılarak patlıcanlar bu yağa bulanır. Bir fırın tepsisine yerleştirilen patlıcanların üzerine birer dilim domates üzerine birer dilim pastırma yerleştirilir. En üst kısmına da taze kaşar peynir rendesi serpilerek 180 derecelik fırında 30 dakika pişirilir. Yeşilliklerle servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder