MALZEMELER:
10 yaprak hazır milföy
500 gr kuzu kuşbaşı
1 kâse haşlanmış bezelye
2 adet havuç
1 adet patates
1 demet taze soğan
1 adet yumurta sarısı
Yarım demet dereotu
Tuz, karabiber
YAPILIŞI:
Etler kapak kapatılarak kendi suyunu çekene kadar hafif ateşte pişirilir. Havuç ve patatesler zar şeklinde kesilir ve haşlanır. Soğan ve dereotları ince kıyım doğranır. Bütün malzeme etler ve baharatlarla harmanlanarak karıştırılır. Milföy hamurları hafif unlanarak açılır ve ortalarına 2’şer kaşık hazırlanan içten koyulur ve bohça şeklinde kapatılır. Üzerlerine yumurta sarısı sürülerek 180 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir. Sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder