Malzemeler:
1 su bardağı toz şeker
3 yemek kaşığı kakao
7 yemek kaşığı nişasta
1 paket margarin (250 gram)
1 çay bardağı çekilmiş fındık içi
3 adet yumurta
1 paket vanilya
Hazırlanışı:
Margarini kısık ateşte eritip ocaktan alın. Soğuması için kenarda bekletin. Derin bir kaba yumurtaları alıp mikserle köpürene kadar çırpın. Yumurtaya şekeri ilave edip, eriyene kadar çırpmaya devam edin. Soğumuş margarin, kakao ve vanilyayı ilave edip çırpın. Nişastayı ekleyip mikserle yüksek devirde çırpmaya devam edin. Çikolata kremasının kıvamı koyulaştığında fındık içini ekleyin. Kaşıkla birkaç kez karıştırın. Çikolata kremasını saklama kabına ya da cam kavanoza boşaltın. Buzdolabında en az 3 saat bekletip servis yapın.
Afiyet olsun...
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder