MALZEMELER:
2 paket pötibör bisküvi
Çeşitli şekerlemeler
2 kaşık un
1 kaşık nişasta
4 kaşık toz kakao
Yarım bardak şeker
4 bardak süt
1 paket damla çikolata
YAPILIŞI:
Un, nişasta, şeker, kakao ve süt devamlı karıştırılarak pişirilir. Çocuğumuz kaç yaşına basacaksa o rakam düşünülerek geniş bir tabağa 1 bisküvi arasına çikolatalı koyu krema yine 1 bisküvi şeklinde rakam oluşturulur. Damla çikolata kuru bir kaba dökülür ve kaynayan suya oturtularak (Benmari usulü) çikolatalar eritilir. Rakam pastamızın üzeri bu eritilmiş çikolata ile sıvanır ve çeşitli şekerlemelerle süslenerek soğuk olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder