MALZEMELER:
1 kg tavuk baget
2 kaşık un
1 baş sarımsak
2 çorba kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı köri
1 kaşık tereyağı
Yarım demet maydanoz
Tuz
Karabiber
YAPILIŞI:
Bagetler 2 bardak su ile haşlanır. Haşladığımız su ayrılır. Bagetler yanmaz bir tavaya aktarılarak tereyağında unla birlikte çevrilir. Hafif kızarınca ayırdığımız tavuk suyu ilave edilir. Sarımsaklar ezilir, sirke ve baharatlarla birlikte tavaya eklenir bir iki taşım kaynadıktan sonra ocaktan indirilir. İnce kıyılmış maydanoz ile servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder