Malzemeler:
2 adet patlıcan
2 adet kabak
3-4 adet çarliston biber
1 çay bardağı sıvı yağ
3-4 adet sarımsak
1 kâse süzme yoğurt
Yapılışı:
Patlıcanlar közlenir, kabukları soyulur ve iri parçalara kesilir. Kabaklar dilimlenir, biberler ikişer parmak kalınlığında doğranır ve zeytinyağında çevrilir. Yoğurt sarımsaklanır ve sebzelerle karıştırılır. Sebze söğürmemiz etlerin veya tavukların yanında servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder