MALZEMELER:
1 adet tavuk göğüs eti
3 adet pırasa
2 adet havuç
2 kaşık yoğurt
2 kaşık mayonez
Yarım çay bardağı zeytinyağı
1 çorba kaşığı elma sirkesi
YAPILIŞI:
Tavuk eti haşlanır ve didilir. Pırasalar ve havuçlar uzun şeritler halinde kesilir ve bir salata kasesine dizilir. Derince bir kapta mayonez, yoğurt, zeytinyağı ve sirke çırpılarak doğranan pırasa, havuç ve tavukların üzerine gezdirilip servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder