Malzemeler:
1 bardak pudra şekeri
2 adet yumurta sarısı
1 kâse yaban mersini (150 gr kadar)
200 gr tereyağı
1 paket vanilya
Aldığı kadar un
1 bardak toz şeker ve yumurtaların akları(üzeri için)
Yapılışı:
Toz şeker ve yumurta akları hariç bütün malzeme karıştırılarak yoğrulur. Bütün kuruyemişçilerde rahatlıkla bulabileceğimiz şifalı yaban mersinini en son olarak ilave ederiz. Hamurumuzdan irice yuvarlaklar yapılarak önce çırpılmış yumurta akına arkasından toz şekere bulanarak 170 derecelik fırında 25 dakika kadar pişirilir. Ilık olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder