MALZEMELER:
1/2 kg tel kadayıfı
4 yumurta
3 bardak süt
1 çay bardağı sıvı yağ
1 kase haşlanmış tavuk eti
1 kase taze kaşar rendesi
YAPILIŞI:
Yumurta, süt ve sıvı yağ çırpılır. Tel kadayıfları birbirlerinden ayrılır ve yumurtalı karışım ile harmanlanır. Taze kaşar rendesinin yarısı ve haşlanmış tavuklar kadayıf ile karıştırılır diğer yarısı üstüne serpilerek 180 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir. Sıcak veya ılık olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder