Malzemeler:
2 bardak bulgur
1 kâse haşlanmış tavuk eti
1 adet soğan
4-5 diş sarımsak
2 kaşık salça
2 kaşık tereyağı
200 gr acı biber turşusu
Tuz
Yapılışı:
Soğanlar ve sarımsaklar doğranır tereyağında hafifçe kavrulur. Salça ve bulgurlar da ilave edildikten sonra kavurma işlemi 10 dakika kadar devam eder. Turşular küçük küçük doğranır ve pilava ilave edilir. Bulgurların üzerini örtecek kadar su eklendikten sonra tenceremizin kapağı kapatılır ve kısık ateşte 20 dakika kadar pişirilir. Demlenen pilavın üzerine tavuk etleri serpilerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder