Malzemeler:
1 paket kabartma tozu
1 adet yumurta
1 adet limon kabuğu rendesi
Aldığı kadar un
1 paket vanilya
2 kaşık yoğurt
3 kaşık tereyağı
3 bardak şeker
2 bardak su
YAPILIŞI:
Tatlımızın şerbeti için şeker ve su kaynatılarak ılınmaya bırakılır. Diğer yandan hamurunun malzemeleri karıştırılarak yoğrulur. Parmak şekli verilen hamurlar bir tepsiye dizilerek 180 derecelik fırında 25 dakika kadar pişirilir ve şerbetimiz ılık olarak tepsiye dökülür. 30 dakika kadar tatlılarımızın şerbeti çekmesi beklenir. Tatlılarımız fıstık veya ceviz serpilerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder