Malzemeler:
1 bardak un
3 adet yumurta
5 kaşık kayısı marmeladı veya başka bir marmelat
Yarım paket kabartma tozu
1 kaşık tereyağı
1 çay bardağı süt
2 çorba kaşığı esmer şeker
Yapılışı:
Yumurtalar şekerle çırpılır ve diğer malzemeler ilave edilerek yuvarlak bir fırın kabına dökülür. Fırın kabı kendisinden daha büyük su dolu bir kaba oturtularak 160 derecelik fırında 30 dakika kadar pişirilir. Soğutularak dilimlenerek servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder