Malzemeler:
2 bardak bulgur
2-3 adet yeşilbiber
2 adet soğan
3-4 diş sarımsak
2 kaşık tereyağı
1 çay bardağı zeytinyağı
2-3 adet patates
2 adet kabak
3 adet domates
Tuz, pul biber
Yapılışı:
Bulgurumuz yıkandıktan sonra süzülür. Soğanlar ve sarımsaklar ince kıyım doğranır. Patateslerin kabukları soyulur ve diğer sebzelerle beraber irice doğranır ve zeytinyağında soğanlarla beraber kavrulur. Tencereye 1 bardak su ilave edilerek 10 dakika kadar kaynatılır ardından bulgurumuz ve baharatlar eklenerek tenceremizin kapağı kapatılır ve hafif ateşte demlenmeye bırakılır. 15 dakika içinde ocaktan indirilir ve sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder