Malzemeler:
300 gr kavurma
1 adet soğan
1 kaşık salça
1 çorba kaşığı pul biber
2 kaşık tereyağı
2-3 adet yumurta
Yarım demet ince kıyım maydanoz
Yapılışı:
Soğanlar yemeklik olarak doğranır ve tereyağında kavrulur. Salça ve kavurmalar ilave edilerek kavurma işlemi devam eder. İki bardak su ve pul biber eklendikten sonra 10 dakika kadar pişirilir. İstenilen adette yumurta kırılarak ince kıyım maydanozlar serpilerek sıcak olarak servis edilir.
- Home
- SAGLIK VE BESLENME
- Kilo verdiren diyetler
- Manken diyeti
- Yaz diyeti
- Mutluluk veren besinler
- Bunlar kadınlara iyi geliyor
- Çig gıdalar neden saglıklıdır?
- Yiyerek güzelleşin
- Hangi hastalığa hangi yiyecek?
- Hangi yaşta hangi sporu yapmalı
- İşte saglıklı yaşam
- Uyku şeklinden kişilik analizi
- Hangi mevsimde, hangi sebze-meyveleri yemeliyiz?
- BİTKİLERİN DÜNYASI
- GÜZELLİK VE BAKIM
- PÜF NOKTALARI
- YÖRESEL YEMEKLER
0 yorum:
Yorum Gönder